Cyberaanvallen, de een na de andere organisatie komt in het nieuws omdat ze er slachtoffer van zijn geworden. Maar hoe voorkom je in dit complexe, snel veranderende dreigingslandschap dat de volgende keer jouw organisatie aan de beurt is? Het is bijna geen kwestie meer van “of” maar “wanneer” je geraakt wordt.

Laat je op 15 september inspireren en bijpraten over de mogelijkheden op het gebied van proactieve cyberbeveiliging met EDR. Tijdens de interactieve round table gaan Roel van de Pol (Solution Architect Axians) en Sjoerd de Jong (Sr. Sales Engineer SentinelOne) de dialoog met elkaar aan over hoe je EDR kunt integreren in jouw security-architectuur. Daarnaast komt een klantspreker zijn ervaringen over EDR delen, en ga je vooral met elkaar het gesprek aan. Met welke cyberuitdagingen heb jij te maken en over welke cyberdreigingen maakt jouw organisatie zich het meeste zorgen? Is het tijd om een stap te maken van EDR naar XDR?

We sluiten de sessie af met een heerlijke lunch, waarbij je bovendien in gesprek kunt gaan met een van de aanwezige experts. Deze exclusieve sessie is voor maximaal 15 personen, dus meld je hieronder direct aan.

Meld je direct aan

Wanneer   

Hoe laat 

Waar   

| Donderdag 15 september

| 09:30 tot 13:00 uur

| Zalmhuis, Capelle aan den IJssel