Een nieuwe geluid in de Nederlandse datacenter wereld

Op 21 april is het zover. We brengen een nieuw geluid in de Nederlandse datacenter wereld. Met Gaia helpen we onze klanten het juiste ritme weer te vinden. Een ideaal samenspel tussen mensen en techniek, met wendbare technologie die zich laat dirigeren, helpt te innoveren en te transformeren. Want wij geloven dat het anders moet. Wij geloven in de kracht van artificial intelligence, automation en cloud. In hybride datacenters die we overzien, beheren en bewaken, van de eerste switch tot de laatste applicatie. Samengevat, We Connect The Dots.

Harmonieuze lancering 

Een succesvolle lancering draait allemaal om harmonie. De juiste dynamiek met onze collega’s, onze partners en onze klanten. De afgelopen maanden is er door een alsmaar groeiende groep mensen keihard gewerkt aan de nieuwe Gaia campagne. Tijd om al die mensen in de spotlight te zetten, hun ‘werk’ professioneel met jou te delen en het commerciële stokje over te dragen. Op een onvergetelijke manier, live in het Rotterdams filmtheater Cinerama.

Meld je nu aan als bezoeker

De lancering is een exclusief event voor onze medewerkers en partners, daarom vragen we zo snel mogelijk een plaats te reserveren. Meld je direct aan via het formulier aan de rechterkant, de dirigent rekent op een serieus orkest…

Datum: 21 april 2022
Tijd: 15.00u tot 17.00u
Locatie: Filmtheater Cinerama (Westblaak 18, Rotterdam)

Meld je direct aan!