Moet jij iedere maand je cijfers bij elkaar verzamelen om tot een goede rapportage te komen? Met  Speedbooks® doe jij je werk efficiënter en effectiever. Het overzichtelijke financiële dashboard geeft jouw organisatie gevoel bij cijfers en bied je meer tijd voor andere werkzaamheden.  

Met de oplossingen van Speedbooks® heb je op elk moment duidelijk zicht op hoe je onderneming er financieel voor staat. De naadloze koppeling met Exact Globe zorgt ervoor dat jij te allen tijde in beeld hebt wat er speelt en je de juiste beslissingen kunt nemen. Dat wil jij toch ook?

Het grote voordeel van Speedbooks® ten opzichte van andere pakketten is dat bij Speedbooks® alle rapporten worden opgemaakt in Microsoft Excel. Hierdoor ben je als gebruiker erg flexibel en heb je de mogelijkheid om bestaande rapportages snel aan te passen naar je eigen inzicht en wensen.  Speedbooks® is volledig ontwikkeld vanuit de belevingswereld van de gebruiker: overzichtelijk, helder en razendsnel te implementeren. Daarom is het uitermate geschikt voor MKB-ondernemers en bovendien volledig te koppelen met je Exact Globe omgeving.

Een greep uit de functionaliteiten:

  • Overzichtelijke cijfers in een fraai financieel dashboard
  • Eenvoudig managementrapportages opstellen
  • Jaarrekening maken in een handomdraai
  • Liquiditeitsprognoses opstellen
  • Analyseren en bijsturen met budgetrapportages
  • Alle kosten op de juiste plek

Tijdens dit webinar geven we je een demonstratie van Speedbooks®. Ontdek vrijblijvend en kosteloos het gemak van deze oplossing! Schrijf je in voor het webinar. >>

Speedbooks® wordt nu al gezien als dé aanvulling op je Exact boekhouding. Kom in 2 minuten alvast meer te weten over deze oplossing!