Alle processen binnen één platform

Zorg ERP is een totaalconcept dat de complexe inkoop, logistieke en financiële processen ondersteunt voor zorginstellingen in de breedste zin. De basis van het concept wordt gevormd door het Microsoft Dynamics platform, waardoor synergie ontstaat door de bewezen technologie van Microsoft en de branchekennis van Axians. Op basis van jarenlange ervaring hebben we deze krachtige ERP-oplossing verrijkt met specialistische functionaliteit om jouw processen optimaal te faciliteren.

Het Zorg ERP is een geïntegreerde oplossing voor de Cure. De complexe processen van inkoop, logistiek en financieel worden geautomatiseerd, maar vooral geïntegreerd ondersteund. Elke voorraadwijziging leidt real-time tot een grootboekwijziging. Jouw budgethouders hebben elk moment inzicht in de financiële wijzigingen op hun budget, maar ook op de verplichtingen ontstaan uit de inkooporders, decentrale aanvragen en op de projecten.

Zorgspecifieke issues

Clientgelden, Clienfacturering, inzage in financieringsstromen, maar ook bevoorrading van decentrale locaties zonder magazijnfunctie. Alle stromen binnen jouw organisatie overzichtelijk in één applicatie. Zo heb je tijd voor jouw core business in plaats van bezig te zijn met randzaken in je organisatie.

Antwoord op versnipperd applicatielandschap

Integreer verschillende disciplines in één applicatie, één database en benaderbaar vanuit de Cloud. Niet meer klikken tussen schermen, maar alles overzichtelijk in één applicatie. Zo werk je sneller en maak je tegelijkertijd minder fouten tijdens bestellingen, boekingen en andere werkzaamheden.

Snel, simpel en standaard

Financiële, logistieke, inkoop-, HRM- of CRM processen: de ERP-oplossing is breed inzetbaar. Omdat Zorg ERP eenvoudig en volgens best practise is opgezet zulke tijd besparen en meer aandacht hebben voor jouw cliënten en/of patiënten.

Axians referenten Business Applications voor Zorg

De volgende ziekenhuizen en instellingen gingen je reeds voor

We hebben al een groot aantal ziekenhuizen geholpen bij de volgende digitaliseringsstap.

Aan de slag met Zorg ERP?

Onze experts staan voor je klaar om jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.