Jouw relaties stellen steeds hogere eisen aan het datacenter, ‘hun’ applicaties en veiligheid. Hoe ga je om met gebruikers die niet meer op één locatie zitten? Hoe waarborg je de veiligheid van hun data en hoe bied je op het juiste moment toegang tot de juiste digitale middelen? Maak kennis met een nieuw geluid.

Met Gaia helpen wij organisaties om complexe datacenter & cloud-vraagstukken te veranderen in de perfecte harmonie tussen mens en technologie. Met inzichten, slimme toepassingen en gebruiksvriendelijke oplossingen helpen we de applicatie- en databronnen van jouw organisatie stapsgewijs, veilig en comfortabel te moderniseren.

Axians Gaia technologische praatplaat

Infrastructurele transformatie

Met Axians Gaia bieden we de juiste oplossingen voor de doorontwikkeling van jouw IT-infrastructuur. Van netwerk tot datacenter. En van cloud tot security.

Gaia biedt een digitaal geïntegreerd en uitgebalanceerd ecosysteem dat jouw mensen, middelen en doelstellingen vloeiend met elkaar verbindt. En welke oplossing jij ook kiest, onze architecturen en transitiepaden zorgen ervoor dat jouw functionaliteiten optimaal met elkaar blijven samenwerken.

Gaia

Zo doen we het

We stellen solide raamwerken op. Architecturen die naadloos aansluiten bij de behoeften van jouw gebruikers en hun applicaties. Dit start bij de analyse en de schetsen van onze IT-architecten. Feitelijk evalueren ze hoe je omgeving het best gemoderniseerd kan worden.

Doorontwikkeling staat centraal bij Axians Gaia en dit doen we samen. Met als einddoel het stokje op het juiste moment en met de juiste training over te dragen. Laat je inspireren, bezoek de kennisbank.

Interessante artikelen

Neem contact op voor Axians Gaia

Aan de slag met Axians Gaia?

Wil jij jouw infrastructuur naar het volgende level tillen?  Samen zorgen we voor een ideaal samenspel tussen onze mensen en hun techniek. Vergroot de harmonie en dynamiek van je digitale fundament. Neem vrijblijvend contact op, maak kennis met een nieuw geluid.