Overzicht & controle

Van overload naar overzicht

Het is even schrikken, maar stapsgewijs verbinden we al je managementtools. Ook de versnipperde inzichten van alle IT-disciplines worden met elkaar geïntegreerd. Uiteindelijk plaatsen we alles in één allesomvattend ketenoverzicht. Een ketenoverzicht dat zijn advies ook nog eens direct laat doorvoeren. Zo creëren we inzicht, grip en controle, het zogeheten full-stack observability.

Integratie (fabric)

Van te veel naar één geheel

Van hoeveel datacenter, security en netwerkapparaten maak jij gebruik binnen je huidige infrastructuur? Veel? Te veel? Wat nou als we je kennis laten maken met fabric? Een IT-term voor het verweven van die enorme hoeveelheid apparaten in een centraal gedirigeerd en bewaakt geheel. Dat is fabric integratie.

Software defined

Van hardware verweven naar software gedreven

Traditioneel worden netwerk, server, data en beveiligingscomponenten individueel beheerd met allerlei ingebouwde configuratieoplossingen. Onhandig, want deze omgevingen zijn vaak onsamenhangend en zorgen voor ruis. Gaia biedt een intelligent, centraal en van hardware ontkoppeld managementplatform, gebaseerd op software. Met andere woorden: een software defined architectuur.

Hybride cloud

Van lokaal naar schaal

Denk je te weten wanneer er een piek komt in de IT-belasting? En investeer je aan de hand van die mogelijke stijgingen? Niet alleen in hetgeen je nodig hebt maar ook in alles wat nou eenmaal in een blade of rack wordt meegeleverd? Met Gaia investeer je zowel op locatie als in de cloud gericht en intelligent. Niet langer gebaseerd op aannames en bundels, maar op inzichten en componenten. Zodat je op het juiste moment tot op microniveau kunt op- of afschalen. Het voordeel van een moderne wendbare hybride cloud inrichting.

Infra as a code

Van configureren naar componeren

Wat als we jouw infrastructuur kunnen laten werken met vooraf opgezette, goedgekeurde en geautomatiseerde flows? Zodat je niet langer de spanning voelt van bewerkelijke, ongecontroleerde en vooral onvoorspelbare configuraties? Precies, dat zou mooi zijn. Met infra as a code verandert configureren in orkestreren.

Kostenoptimalisatie

Van bestel maar naar voorspelbaar

Worden IT-kosten nu ‘on the fly’ betaald waardoor het overzicht zoek is? Gaia biedt je een centraal inzicht in jouw kostenpatroon. Volledig geautomatiseerd te inventariseren, te voorspellen en te optimaliseren. De ideale kostenoptimalisatie voor jouw IT-infrastructuur

‘as a Service’

Van investeren naar innoveren

Blijf je maar investeren in kennis, mensen en middelen? Terwijl het tekort blijft groeien en je rol steeds meer verschuift? Gaia brengt je de oplossing in abonnementsvorm. Nieuwe functionaliteiten, effectieve beheerdiensten en innovatiekracht: zoveel als jij dat nodig hebt. Vergelijk het maar met de lease van een modern wagenpark. Beschik on-demand over de best passende, stabiele en juiste hoeveelheid Gaia-oplossingen, as a service.

Geïntegreerde beveiliging

Van gelekt naar integraal gedekt

Veiligheid boven alles! Met Gaia nemen we afscheid van beperkende en op locatie gebaseerde security. En creëren we een geïntegreerd beveiligingsmodel waarbij elke actie (maar dan ook echt élke actie) contextueel getoetst wordt op gewenst gedrag en toegangsbeleid. Overal veilige toegang is het uitgangspunt met SASE & zero-trust security.

Is je interesse in Gaia gewekt?

Wil jij jouw infrastructuur naar het volgende level tillen?  Samen zorgen we voor een ideaal samenspel tussen onze mensen en hun techniek. Vergroot de harmonie en dynamiek van je digitale fundament. Neem vrijblijvend contact op, maak kennis met een nieuw geluid.