Cloud op maat voor jouw organisatie

Ben je net als veel andere organisaties op zoek naar meer dynamiek en flexibiliteit voor je IT? Zoek je een infrastructuur die als het ware meeademt met de behoeften, en dus eenvoudig kan op- en afschalen? Dan heb je wellicht al eens in de richting van public cloud gekeken. Begrijpelijk, want de cloud heeft heel wat te bieden: het is niet enkel een prijsbewustere oplossing, maar het is vaak ook beheersbaarder én flexibeler.

vPack is geschikt voor middelgrote organisaties die graag focus willen terugbrengen op de business en zich geen zorgen meer willen maken over het beheer van IT en servers, maar toch een eigen regie willen voeren. Dit noemen we graag hybride outsourcing.

Houd controle over je data en krijg alle nodige persoonlijke support, maak daarom kennis met Axians vPack en ontdek waar dit voor jouw ambities het verschil maakt:

  • Beschikbaar altijd en overal
  • Geautomatiseerd in taken, processen en doorbelasting
  • Transparant, voorspelbaar en eenvoudig op- en af te schalen
  • Veilig en in overeenstemming met wet- en regelgeving
  • Persoonlijk contact met de support organisatie

vPack is een dynamisch, flexibel en schaalbaar IaaS-platform, een private cloud-technologie, beschikbaar vanuit onze twee datacenters in Groningen, maar kan ook on-premise of als hybride variant worden gerealiseerd.

Kasper Heikamp

Axians

Hybride outsourcing van IT

Axians begrijpt dat digitalisering snel gaat en je als organisatie stevig moet investeren in middelen en kennis om dit tempo bij te houden. Een manier om dit anders te doen is door dit gedeelte te outsourcen naar een specialist, in dit geval een veelzijdig specialist, want vanuit Axians leveren we niet alleen de digitale infrastructuur maar ondersteunen we ook bij de werkplek, het netwerk, Microsoft 365 of andere applicaties die dicht bij de business staan zoals een EPD, ERP, CRM of HRM systeem.

vPack is een dedicated infrastructuur ingericht voor jouw organisatie, een private cloud met de voordelen van flexibel afrekenen zoals je dat kent van Azure of Amazon. Echter, zonder verrassingen in kosten, Nederlandse wetgeving en vanuit een organisatie die je kent. We zijn namelijk altijd dichtbij, spreken jouw taal en zijn flexibel in de samenwerking.

Kortom; we leren je graag kennen zodat we samen de outsourcing van IT vormgeven op een wijze zoals deze jou, en je organisatie, past en je altijd zelf de regie voert!

Maak kennis met Cloud op maat

Als organisatie moet je meebewegen met jouw markt, in de huidige situatie van globalisering en digitalisering vraagt dit steeds sneller om beweging. Vaak was IT in het verleden een bottle-neck door veroudering, door hoge kosten of door beperkte kennis.

Daarom maak je in de nabije toekomst gebruik van cloud technologie, zoals vPack, waar je omgeving up-to-date is en nieuwe technologie voorhanden.

De omgeving kan groeien zonder dat je daar grote investeringen hoeft te doen, je betaalt nl. naar gebruik. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je met de juiste partner in zee gaat, Axians zorgt ervoor dat de omgeving er altijd is, deze goed en snel werkt en je helpt met je IT vraagstukken rondom bijvoorbeeld applicaties, werkplekken, telefonie etc.

Als veelzijdig specialist in digitale transformatie is er binnen Axians veel kennis en kunde aanwezig en direct bereikbaar om ervoor te zorgen dat vPack als een maatpak past bij jouw wensen en organisatie.

Publiek versus Private Cloud met vPack

Veel organisaties kiezen voor een Cloud oplossing voor het gemakt en de schaalbaarheid. Dat is doorgaans een prima keuze, daar waar het kan. Maar kan het ook altijd, of heb je ook nog applicaties die niet geschikt daarvoor? Daarnaast heb je soms te maken met specifieke onderdelen van de Nederlandse wet- en regelgeving? En veel organisaties ontvangen ook een verrassing bij de eerste facturen die binnenkomen.

vPack heeft de mogelijkheid om allerlei applicaties onder te brengen en te publiceren, naast de integratie met moderne en veel gebruikte SaaS applicaties zoals Salesforce of Microsoft 365. Daarnaast heeft Axians op de achtergrond verbindingen met Amazon en Azure ingericht zodat servers en applicaties (workloads) eventueel snel verhuisd kunnen worden. Deze kennis hebben wij in huis, tevens, zorgen we ervoor dat deze verrassingen achterwege blijven. Je hebt altijd direct inzicht in kosten en het daadwerkelijk verbruik.

Daarnaast koppelen we graag, met omgevingen die wellicht nog ‘in-huis’ actief zijn om zodoende een hybride cloud te realiseren, we acteren dan ook als een soort ‘cloud hub’.

Marktspecifieke oplossingen

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek.