Op weg naar een sterke security-architectuur

Ook de organisaties die het nieuws halen omdat ze slachtoffer zijn geworden van cyberaanvallen hebben geïnvesteerd in security-maatregelen om de aanval te voorkomen. Waren deze maatregelen dan niet gebaseerd op toonaangevende oplossingen? Vaak wel. Een gedegen en secure infrastructuur bestaat niet alleen uit de aanschaf van beschermende preventieve oplossingen. Naast dat je deze optimaal moet benutten, is het belangrijk ervan uit te gaan dat preventieve maatregelen geen 100% bescherming bieden. Ook detect- en respond-maatregelen vormen een cruciaal onderdeel van je securityplan.

Aan de hand van het NIST Cyber Security Framework bouwen we samen aan een sterke security-architectuur voor jouw bedrijf.

Wil je de schade bij een cyberaanval zo klein mogelijk houden of zelfs voorkomen, dan is inzicht een van de belangrijkste factoren, zo niet de belangrijkste factor. Zicht op het netwerk, op kwetsbaarheden, op gaten in de verdediging én zicht op cyberaanvallen. Om de meldingen die hieruit voortkomen goed in de gaten te houden, bieden we een toegewijd team van cyber security-specialisten dat vanuit het SOC (Security Operations Center) dagelijks met deze oplossingen bezig is.

Hoe beveilig ik mijn infrastructuur?

Cyber security gaat verder dan alleen het nemen van preventieve maatregelen. Maar welke security-oplossingen zijn er nog meer beschikbaar? En wat is hun functie? Kortom, hoe beveilig je een appel tegen een worm?