Écht intelligente apps gedreven door data

Wij zijn jouw partner in IT. Ons team van scherpe business-analisten, online marketeers, ervaren projectmanagers en gepassioneerde developers helpen bij het uitdenken van (web)apps en het doorontwikkelen daarvan. Samen bespreken we wat jullie wensen zijn én wat er eigenlijk nodig is, voor nu en voor in de toekomst. Zo helpen wij jouw bedrijf verder. Elke organisatie heeft zijn eigen unieke processen. Met de juiste aanpak zorgen wij voor een slimme oplossing die past op jullie proces.

Voor de continuïteit van een organisatie is het van groot belang om goed gebruik te maken van verrijkte en intelligente data. Wij creëren intuïtieve en écht intelligente apps. Door middel van analyse van jullie data komen we tot de perfecte maatwerkoplossing.

Maak hier kennis met onze oplossingen

Onze succesverhalen
Data Analytics Zakelijke dienstverlening

Monsternemers AQUON werken efficiënter met Nessie

De monsternemers van AQUON zijn dagelijks op pad om monsters te nemen van oppervlaktewater, grondwater en afvalwaterzuiveringen. Via de Nessie-app werken de medewerkers efficient op locatie.
Lees meer
Data Analytics Media, cultuur & sport

House of Workouts: Van “oldskool” DVD’s naar de 21e eeuw

Duizenden fitnessinstructeurs van House of Workouts leren de choreografie van hun groepslessen via een mobiele app. Deze app is via Mendix ontwikkeld in combinatie met React Native.
Lees meer
Data Analytics Zorg

Verkerk ondersteunt 2.500 zorgmedewerkers via Sherpa-app

2.500 zorgmedewerkers staan dagelijks in contact met hun cliënten via de Sherpa-app. Axians ontwikkelde de app voor Verkerk in React Native.
Lees meer
Data Driven Applications

Van Schie bouwt niet alleen aan Nederland, maar ook aan hun eigen IT

Van Schie bouwt aan hun IT-landschap. Axians ondersteunt hen via low code applicatieontwikkeling van Mendix!
Lees meer
Data Driven Applications

Vooroplopen in credit management dankzij IT

De komende jaren wil Cannock samen met hun opdrachtgevers de stap maken van credit management naar credit experience. Wij hielpen hen daarbij.
Lees meer
Data Driven Applications

De klant hoeft niet naar de kassa, de kassa komt naar de klant

Met Valk Solutions hebben wij de afrekenklantreis opnieuw uitgedacht. Van een vervelende bottleneck naar een prachtige ervaring!
Lees meer
Data Driven Applications

SVB: Mijn Remigratie app vervangt frustrerende aanvraagprocedure

Door de introductie van de Mijn Remigratie app van de SVB is de aanvraag van een remigratie uitkering een stuk makkelijker geworden!
Lees meer
Data Driven Applications

Elyze, voor gemotiveerde medewerkers en betrokken managers

Met een uniek matchingsalgoritme draagt Elyze bij aan betere arbeidsmobiliteit binnen de Nederlandse overheid.
Lees meer
Banken & verzekeraars

Nationale Nederlanden: verbetert dienstverlening met zelf ontwikkeld bedrijfsplatform.

Door zelf een applicatie te ontwikkelen voor het afhandelen van schade-expertiseopdrachten bereikte NN zowel kostenverlaging als hogere klanttevredenheid.
Lees meer

Aan de slag met digitale innovatie?

Onze experts staan altijd klaar om jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.