Moderniseer Legacy Apps

Laat je apps niet verouderen

Het is begrijpelijk dat organisaties hun legacy systemen zo lang mogelijk willen gebruiken. Maar gedateerde applicaties brengen risico’s met zich mee en zijn vaak duur in het onderhoud. Daarom is het belangrijk om de legacy applicaties van jouw organisatie te laten moderniseren.

Kies de juiste partner

Om de modernisering zo soepel mogelijk te laten verlopen is het van kritieke waarde om hierbij een goede partner te hebben. Bij Axians staat een stevige samenwerking tussen de twee partijen centraal. Samen zoeken we naar de best mogelijke oplossing voor jouw organisatie. Ook na het implementeren van jullie nieuwe applicatie blijven wij graag betrokken bij het verder ontwikkelen van de app en de organisatie.

Hoe wij jouw app vernieuwen

  • Software test: Laat jouw legacy applicatie volledig uitpluizen door experts. De uitslag ontvang je in een uitgebreid rapport met voorstellen om jullie software future-proof te maken.
  • Nabouwen:  Vertrouwde omgeving, nieuwe functies. Onze developers bouwen jullie legacy software na met de nieuwste technieken om zo de vertrouwde omgeving te behouden voor de toekomst
  • Vernieuwen: Met vernieuwde inzichten nieuwe slimme oplossingen maken. Om te blijven innoveren moeten soms systemen vervangen worden. Het doel van Axians is om via een hecht partnerschap tot de beste inzichten en innovaties te komen.

Zeker weten? Doe een Softwaretest

Hoe betrouwbaar zijn jullie software applicaties? Laat het checken door onze technisch specialisten. Wij analyseren ondermeer de security, performance en onderhoudbaarheid van jullie maatwerk applicaties. Alle bevindingen worden netjes verwerkt in een overzichtelijk rapport. Het rapport nemen wij gezamenlijk met jullie door waardoor jullie alle tijd hebben om vragen te stellen aan onze experts. Uiteindelijk wordt het rapport afgesloten met een onafhankelijk eindadvies.

Bekijk onze eerdere samenwerkingen:
Business Applications Exact

Thuiswinkel.org zet in op next level CRM met Exact Synergy

Goed CRM bedrijven met de leden is voor Thuiswinkel.org van cruciaal belang. Met Exact Synergy kunnen ze nu veel beter en efficiënter targetten.
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Als de basis goed staat, maak je een enorme efficiëntieslag

Dankzij automatisering kan het personeel zich bezighouden met belangrijke zaken. Als de basis goed staat maak je een enorme efficiëntieslag, die naar mijn idee nog in de gehele AGF-branche gemaakt kan worden…
Lees meer
Business Applications Groot- & detailhandel

Euromaster: “Kwaliteitsmanagement is voor Euromaster belangrijk om onze klanten dagelijks veilig op weg te helpen.”

Met Bizzscore als kwaliteitsmanagement systeem kan Euromaster de veiligheid van medewerkers en hoge kwaliteit in dienstverlening garanderen.
Lees meer
Business Applications Exact

Exact Synergy als een vis in het water bij Seafood Connection

Seafood Connection ontdekte dat Exact Synergy dé oplossing is om inzicht in en grip te krijgen op de supply chain.
Lees meer
Enterprise Networks Centrale & lokale overheid

Axians ondersteunt CBR bij probleemloze verhuizing datacenter

Het CBR moet kunnen rekenen op een stabiele en veilige ICT-omgeving. Om dit te blijven waarborgen, verhuisde het CBR één van haar datacenters naar een externe locatie. Axians ondersteunde hierbij.
Lees meer
Data Analytics Zakelijke dienstverlening

Bij KLM Catering Services Schiphol laat Neptune robotlijn trays en trolleys vullen.

Om ervoor te zorgen dat elke vlucht tijdig voorzien is van de juiste producten, zet KCS sinds jaar en dag naast medewerkers ook een robotlijn in die wordt ondersteund door Neptune.
Lees meer
Digital Workspace Zakelijke dienstverlening

TRIP werkt 13 jaar in een stabiele ICT-omgeving dankzij Axians

Dagelijks helpen de specialisten van TRIP opdrachtgevers vooruit. Kennisdeling en kwaliteit leveren zijn de belangrijkste speerpunten van TRIP. Een stabiele ICT-omgeving is dan ook een vereiste.
Lees meer
Onderwijs

Landstede biedt attractief onderwijs via NaaS van Axians

Onderwijsinstelling Landstede wilde de ICT-omgeving vervangen om attractief onderwijs te kunnen bieden. Ze kozen voor NaaS van Axians.
Lees meer
Data Analytics Zakelijke dienstverlening

Monsternemers AQUON werken efficiënter met Nessie

De monsternemers van AQUON zijn dagelijks op pad om monsters te nemen van oppervlaktewater, grondwater en afvalwaterzuiveringen. Via de Nessie-app werken de medewerkers efficient op locatie.
Lees meer
Op basis van Exact Transport & infrastructuur

Efficiënter werken van offerte tot factuur bij Muller Dordrecht dankzij vernieuwd Exact systeem

Door groei van Muller Dordrecht ontstond er behoefte aan een optimalisatieslag en verdere professionalisering van de Exact software, zodat Muller op het hoogste niveau kan presteren. Hoe zag dit proces eruit? Je leest het in deze referentiecase.
Lees meer

Aan de slag met digitale innovatie?

Onze experts staan altijd klaar om jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen! Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.