Onbegrensd werken met de digitale werkplek

Onze werkomgeving ziet er momenteel anders uit dan een aantal jaar geleden. In plaats van achter ons bureau, werken we veel vaker mobiel op een laptop, smartphone of tablet. En dat doen we thuis, bij de klant, op kantoor of in de trein.

De technologische ontwikkelingen hebben de vele mogelijkheden van een werkplek in een stroomversnelling gebracht. Zo maken de cloud en SaaS direct toegang tot de digitale werkomgeving mogelijk. Dit is de basis om de werkplek te personaliseren, beveiligen, beheren en innoveren.

Axians_foto_Onbegrensd-werken-met-laptop

De mens staat centraal, niet de technologie

Onbegrensd werken doe je met de digitale werkplek van Axians. Deze biedt de juiste tools om snel aan de slag te kunnen. Om eenvoudig samen te werken en zonder belemmeringen te werken waar je wilt. De mens staat hierbij centraal, niet de technologie. Wat heeft iemand nodig om zijn werk goed te kunnen doen?

Dit is afhankelijk van de applicaties waar hij mee werkt, van het feit of iemands werk al dan niet locatie gebonden is en van het device dat die iemand bij voorkeur gebruikt. Bekijk welk type digitale werkplekken voor jouw organisatie geschikt zijn:

Axians_foto_Digitale-werkplek-overleggen

Ook Onbegrensd Werken?

Ook benieuwd welke voordelen en inzichten de  digitale werkplek levert voor jouw organisatie? Wil jij ook snel, eenvoudig en veilig (samen)werken? Laat dan je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.