Een gebruikersvriendelijke, flexibele digitale werkplek

Voorheen mocht je eigenlijk niet kiezen welke ICT-middelen je wilde gebruiken, dit was al vastgelegd. En inderdaad de werkplek functioneerde prima, technisch gezien. Maar toch. Nu wil je simpelweg onbegrensd kunnen werken. Thuis, bij de klant of onderweg. Je wilt onderweg toegang hebben tot klantgegevens, makkelijk met je team kunnen samenwerken of een naadloze integratie tussen telefonie en e-mail. Maar ook de mogelijkheid om kleine aanpassingen van de werkplek zelf te doen. En je wilt je geen zorgen maken over de performance, security of back-ups.

De modern workplace biedt de juiste tools om snel en eenvoudig aan de slag te kunnen. Om eenvoudig samen te werken en te communiceren. Je kunt bellen, chatten, vergaderen, bestanden delen, samen in bestanden werken en nog veel meer. Denk bijvoorbeeld aan Microsoft Teams, SharePoint en OneDrive for business. Door slimmer te werken, halen medewerkers het beste uit zichzelf, werken ze samen op een veilige manier en zijn ze flexibel in de keuze van devices en apps. Het gevolg: medewerkers zijn meer betrokken én de productiviteit gaat omhoog.

 • Azure Virtual Desktop

  Azure Virtual Desktop is de Desktop as a Service dienst van Microsoft. Hiermee draaien desktops en apps in een virtuele omgeving.
  MEER WETEN?
 • Digitale werkplek

  Onbegrensd werken doe je met de digitale werkplek van Axians. Deze biedt de juiste tools om snel aan de slag te kunnen.
  MEER WETEN?
 • EduAnywhere

  EduAnywhere is een Internet of Things oplossing, de eerste stap naar meer inzicht, betere regie over jouw onderwijslocaties én het zinvol gebruik daarvan.
  MEER WETEN?
 • eXamenwerkplek

  Axians eXamenwerkplek helpt bij het plannen, inrichten, borgen en orkestreren van het gehele examenproces. Onbeperkt en automatisch schaalbaar.
  MEER WETEN?
Axians_foto_Modern-Workplace-samen-communiceren

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag? Een project? Interesse in een van onze oplossingen of wil je een klacht me tons delen? Je kunt ons een bericht sturen via onderstaand contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact op. Laat je gegevens achter zodat wij je verzoek goed kunnen adresseren en beantwoorden.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.