Altijd en overal een mobiele verbinding

Draadloze communicatie waarop je kunt vertrouwen is essentieel. We zijn er steeds afhankelijker van. In sommige organisaties is draadloze communicatie zelfs bedrijfs- of missiekritisch van aard. Of die communicatie nu verloopt via wifi, een publiek mobiel netwerk, een private GSM/LTE/5G netwerk, C2000 of portofonie, dat zou voor de gebruiker eigenlijk helemaal niets moeten uitmaken. Zo lang hij of zij maar bereik heeft op het apparaat wat hij of zij op dat moment gebruikt. Dat apparaat kan van alles zijn: een laptop, tablet, smartphone, pager, portofoon of een ander handheld device. En het liefst integreer je natuurlijk alle verschillende vormen van communicatie (data, spraak, video, alarmering) op één device.

 

 

Verhoog je indoor coverage
Waar medewerkers en klanten in het verleden er nog begrip voor konden opbrengen dat de telefoonverbinding in de lift wegviel of dat er in een bepaalde uithoek van het magazijn geen wifidekking was, is dat vandaag de dag onbespreekbaar. Wil jij de indoor coverage van je mobiele communicatie verhogen? Dan ben je bij Axians aan het juiste adres. Wij leveren producten en diensten om de dekkingsgraad van mobiele telefonie (2G/ 3G/4G/5G), C2000, portofonie, wifi en DECT zowel indoor als outdoor te verhogen en stabiliseren.

Onze oplossingen

Blog

Overal goede indoor dekking wordt wettelijk verplicht

Goede indoor dekking in bedrijfspanden wordt steeds belangrijker. Het wordt zelfs verplicht om altijd en overal 112 te kunnen bellen. Veel organisaties moeten hiermee aan de slag. Wat betekent dit voor jouw organisatie?

Interesse? Neem dan contact met ons op via dit formulier