Waarom dit e-book?

Financieel managers staan voor de uitdaging om de transitie te maken van ‘boekhouder’ naar ‘business partner’. Dat vraagt om grote veranderingen op het gebied van personeel, organisatie, processen én technologie. Dit e-book biedt je een structuur en adviezen om die veranderingen vorm te geven.

Wat je vindt in het e-book:

  1. Een Smart Finance framework dat alle aspecten bevat waar een moderne office of finance aan voldoet
  2. Concrete handvatten voor het moderniseren van je financial control, je management control en je disclosure management
  3. Een maturity model waarmee je bepaalt hoe jouw afdeling ervoor staat
Contact_met_klant

Download het e-book

Consent
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Jeroen Zeeuw & Joris van den Boogaard Jeroen Zeeuw is teamleider Smart Finance. Hij studeerde bedrijfskunde aan de Erasmus universiteit en heeft meer dan 15 jaar ervaring met het optimaliseren van financiële processen bij grote organisaties. Joris van den Boogaard is lead consultant Smart Finance. Hij studeerde International Business en Investment Analysis aan de Tilburg University, gevolgd door een CMA opleiding aan de VU. Door zijn financi le achtergrond te combineren met IT, kan hij de link leggen tussen Business, Finance en Techniek. Al ruim 10 jaar past hij deze skills toe voor het optimaliseren van financi le processen bij grote organisaties.