Veel organisaties hebben nog applicaties draaien in het eigen datacenter en nemen daarnaast software af ‘as a service’. De vraag is: migreren we de applicaties in ons eigen datacenter naar een private cloud bij een ICT-dienstverlener of maken we direct de overstap naar de public cloud, zoals Azure? En als we kiezen voor dat laatste, hoe pakken we dat dan aan? Met dit whitepaper helpen we je op weg.

Future Proof | Axians