Geen communicatie, geen transport

In de haven, het openbaar vervoer of in grote distributiecentra; overal in logistiek en transport is spraak- en datacommunicatie van cruciaal belang in het primaire proces. Of het nu gaat om het waarborgen van de veiligheid, ervoor zorgen dat autonoom rijdende voertuigen real-time data kunnen uitwisselen of om snel contact via een druk op de knop; zonder deze oplossingen voor spraak- en datacommunicatie staan trams en treinen stil, vinden voertuigen in de haven hun weg niet meer en kan de veiligheid niet worden gegarandeerd.

Want of je betrouwbare spraak- en datacommunicatie moet realiseren in relatief klein regionaal distributiecentrum of netwerkdekking moet garanderen in het volledige verzorgingsgebied van je OV-bedrijf, wij ontwerpen met de juiste technische componenten een oplossing op maat die past bij jouw communicatie-uitdaging. Wij leveren alle bouwstenen voor een integrale aanpak van installatie, beheer, onderhoud en reparatie. Kortom, we nemen alle complexe taken uit handen, zodat jij kunt focussen op jouw eigen primaire proces.

Onze oplossingen

 • Distributed Antenna System (DAS)

  Zorgt voor een optimale indoordekking van operatoren en verhoogt de capaciteit van het netwerk.
  Lees meer
 • Private LTE

  Met zijn eenvoudige en open architectuur, betrouwbare verbindingen en hoge bandbreedte biedt Private LTE gegarandeerde connectiviteit op een besloten netwerk dat onafhankelijk is van mobiele providers.
  Lees meer
 • Private 5G

  De stap naar private 5G wordt interessant voor organisaties die maximaal de vruchten willen plukken van Industry 4.0.
  Lees meer

Neem contact met ons op: