NaaS, de prettige samenwerking, het hoge kennisniveau en de mooie projecten zorgen ervoor dat Axians de award mag ontvangen voor ‘HPE Aruba Partner of the Year’ in Nederland.

Rotterdam, 11 April 2022HPE Aruba ziet dat Axians versnelling zoekt met Network as a Service en daarmee ambitieuze organisaties ondersteund met een robuuste infrastructuur als basis en versneller voor de digitale transformatie. Deze ontwikkeling, de prettige samenwerking, het hoge kennisniveau en de mooie projecten zorgen ervoor dat Axians de award mag ontvangen voor ‘HPE Aruba Partner of the Year’ in Nederland.

“We bevinden ons op een moment waar de vraag naar cyber-secure netwerken groot is, waar betrouwbaarheid en schaalbaarheid actuele thema’s zijn en waar een dienstverlening zoals Network as a Service eerder regel dan uitzondering is. De uitdaging voor CIO’s en CISO’s zijn gigantisch en HPE Aruba kan alleen echte waarde toevoegen met onze technologie als we partners hebben die op dat niveau kunnen acteren”, aldus David van den Berg, Director bij Aruba.

Van den Berg vervolgt: “De HPE Aruba Partner of the Year award verdien je niet zomaar. Axians heeft in 2021 een enorme sprong voorwaarts gemaakt met Aruba, en is een speler op het allerhoogste niveau geworden met ons. Als betrouwbare partner voor de publieke sector, scholen, zorg én bedrijven heeft het team een indrukwekkend aantal complexe end-to-end projecten voltooid in ’21. Axians is in staat gebleken de echte edge-to-cloud propositie uit te bouwen. Ik ben trots op de samenwerking en feliciteer Axians dan ook van harte met deze award.”

Axians werkt al meer dan 15 jaar intensief samen met het HPE Aruba team in Nederland. In deze periode hebben we veel aansprekende bedrijven en instellingen ondersteund met de technologie van HPE Aruba en de dienstverlening van Axians. Ons partnership is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, voorspelbaarheid, transparantie en op het feit dat HPE Aruba ons als partner in staat stelt ons te kunnen blijven onderscheiden in de markt. Ik ben bijzonder trots op de erkenning als Partner of the Year en wil onze teams van harte feliciteren. In het bijzonder wil ik onze engineers, consultants en architecten bedanken voor hun enorme bijdrage.

Tom Greeve

Director bij Axians

Network as a Service

De ontwikkeling van nieuwe diensten is een continue proces waar Axians zich al jaren voor inzet. Met bijvoorbeeld Network as a Service biedt Axians een flexibele dienst die enorm groeit en zorgt voor de transformatie van het dienstenportfolio in samenwerking met HPE Aruba. Aansprekende organisaties, zoals Sanquin, kiezen voor deze vorm van dienstverlening zodat zij weer primair de focus kunnen leggen op de kern van hun business. Daardoor ontstaat er vanzelf  meer ruimte om te innoveren.

“Onze klanten kiezen vooral voor Axians vanwege de hoge kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening waarbij we ze echt helpen om het netwerk optimaal te benutten. Natuurlijk voor een fijne ervaring van de eindgebruikers, maar ook om verder te innoveren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken”, zegt Edwin Kanis, Director Marketing en Innovatie bij Axians.

Door technologieën van nu in te zetten in een Network as a Service-dienstverlening, ontstaat er een flexibel en altijd up-to-date digitaal platform dat ook in de toekomst aansluit bij de behoeften en ambities van je organisatie. HPE Aruba en Axians zijn trots op deze mooie samenwerking.