Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de ‘Dutch IT Channel Awards’ heeft Axians de award ‘Value Added Reseller of the Year’ ontvangen, een hele mooie waardering.

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de ‘Dutch IT Channel Awards’ heeft Axians de award ‘Value Added Reseller of the Year’ ontvangen, een hele mooie waardering voor de innovatieve projecten die we samen met onze klanten organiseren en uitvoeren.

Naast de kennis en kunde die onze medewerkers dagelijks inbrengen in samenwerking met klanten en partners; noemde de organisatie specifiek het Strategische Innovatie Programma. Deze organiseert Axians jaarlijks met een 12-tal CIO’s en IT Managers van verschillende klanten in een actieve samenwerking met Prof. Ron Meyer van Center for Strategy & Leadership.

“IT speelt een steeds belangrijkere rol binnen organisaties. De snelle digitalisering van bijna elke markt vraagt om innovatieve oplossingen. Daarbij staat de vraag centraal in hoeverre organisaties in staat zijn om de business met behulp van IT razendsnel in te kunnen laten spelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Binnen dit programma laten we zien hoe zij in een actieve en leidende rol strategische innovatie binnen de organisatie kunnen faciliteren.”

Prof. Ron Meyer

Managing director bi Center for Strategy & Leadership

Gedurende zes sessies vergroten we het totaal innovatief vermogen van deelnemende CIO’s, IT Managers met als resultaat dat zij een transformatie door kunnen gaan waarbij IT niet langer als kostenpost wordt gezien maar als strategische enabler van innovatie.

IoT Innovator of the Year

IBM won deze avond de award voor ‘IoT Innovator’ vanwege een uitstekende prestatie in een project bij Havenbedrijf Rotterdam waar ze samen met Cisco, Esri en Axians werken aan de verdere digitalisering van de Haven onderweg naar de slimste haven ter wereld.

Meer informatie over de digitalisering van de Rotterdamse haven.

“We zijn heel blij met awards welke zowel door de jury als de Nederlands IT community positief is beoordeeld, daar zijn we heel trots op! Het is daarmee ook een mooie stimulans om het strategische innovatie programma verder door te zetten de komende jaren.”

Edwin Kanis

Manager Marketing & Innovation bij Axians

Uitreiking van de award ‘Value Added Reseller of the Year’ aan Axians tijdens de Dutch IT channel awards 2019