Exact presenteert met trots de Winter’22 Release vol innovaties, die helpen jouw ambities waar te maken. Ontdek welke innovaties er voor Exact Globe en Exact Financials gebruikers zijn uitgekomen.

What’s new in Exact Globe / Globe+

Met Exact Globe kun je rekenen op continue updates van aankomende wettelijke vereisten in een groot aantal landen. Deze Release bevat veel eindejaarswijzigingen, zodat jij goed voorbereid van start kunt in 2022. We hebben diverse wijzigingen doorgevoerd voor o.a. Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje en Italië.

Exact Globe+ is de nieuwe versie van Globe en onder de motorkap compleet vernieuwd met nieuwe technologie. Ook is de gebruikersinterface verbeterd; modern, prettig in gebruik en toch ook weer vertrouwd. Exact Globe+ wordt nu gefaseerd uitgerold voor Nederland en België met boekhouden en logistiek. Daar voegen we komende maanden Productie, WMS en andere wetgevingen aan toe.

Ontdek meer in de video.

What’s new in Exact Financials

De nieuwste versie (7.31) bevat veel nieuwe functionaliteiten voor een nog betere gebruikerservaring en tijdwinst. Zo is het vanaf deze versie mogelijk om te bepalen hoelang het duurt voordat de WebUI zichzelf uitlogt. Ook kun je het verzenden van e-mails in een logboek registreren en kunnen selectiecriteria die ingegeven zijn in verwerkingschermen bewaard worden als lay-out per gebruiker of voor het hele bedrijf.

Ontdek meer in de video of lees de Release Notes