Axians is door Infoblox tot Partner van het Jaar uitgeroepen, door het schaalbaar, flexibel en duurzaam ondersteunen van klanten bij de implementatie van ICT.

Tijdens de EMEA Partner Summit van Infoblox in Wenen viel Axians in de prijzen. In het prachtige Albertina Museum won Axians de prijs voor Partner van het Jaar. Volgens Infoblox ondersteunt en adviseert Axians zijn klanten bij de implementatie van ICT op een schaalbare, flexibele en duurzame manier.

EMEA Partner Summit

Meer dan 100 EMEA-partners verbleven drie dagen lang in Wenen voor de Summit. Het thema: “Ignite Next Level Partnership”. Tijdens het event presenteerde Infoblox tevens de nieuwe focuspunten van hun partnerprogramma. Hierin werd nadrukkelijk aandacht wordt gevraagd voor de security-zijde van het Infoblox portfolio.

Naast een aantal presentaties van het Channel Partner-team was er een gesprek tussen CEO Jesper Andersen en andere executives over de toekomst van Infoblox . Zo werd, naast security, gesproken over het automatiseren en beveiligen van SD-WAN projecten bij de klant. Ook ziet men SaaS-serurity als belangrijke kans om de doelmarkt te verbreden.

“Op onze EMEA Partner Summit konden we samen met onze partners een buitengewoon succesvol jaar vieren. We wilden onze waardering tonen voor het harde werk dat ze hebben verricht om onze technologie aan onze klanten te adviseren. Tegelijkertijd wilden we onze langetermijnvisie met onze partners delen en persoonlijk hun feedback horen, zodat we onze samenwerking voor alle partijen in de toekomst nog lucratiever kunnen maken.”

Lori Cornmesser

Vice President of Worldwide Channel en Alliance Sales bij Infoblox

Next Level Partnership awards

“Met onze Infoblox Next Level Awards willen we onze partners bedanken voor hun uitstekende werk. “Zij zijn essentieel voor het succes van ons bedrijf”, zegt Tom Hollanders, Channel Accountmanager Noord-Europa bij Infoblox.

“Onze partners spelen een sleutelrol in onze bedrijfsstrategie om onze technologie snel te vermarkten.”

Tom Hollanders

Channel Accountmanager Noord-Europa bij Infoblox

Axians is trots om tijdens deze award show als winnaar uit de bus te komen.