VINCI Energies in Nederland heeft VCD IT Groep overgenomen. VCD levert landelijk ICT oplossingen en diensten die complementair zijn aan die van Axians.

VINCI Energies in Nederland heeft VCD IT Groep (VCD) definitief overgenomen. Op termijn gaat VCD verder onder de merknaam Axians, het ICT merk van VINCI Energies.

Overname van VCD biedt meerwaarde voor klanten van Axians

VCD levert landelijk klantspecifieke ICT oplossingen en diensten aan organisaties in de gezondheidszorg, retail & logistiek, industrie, overheid en zakelijke dienstverlening en realiseerde met ruim 300 medewerkers een positief resultaat met een omzet van € 47 miljoen in 2016.

De dienstverlening van VCD is complementair aan die van Axians, dit resulteert in een verbreding en versterking van het portfolio. Axians Nederland is met 950 ICT specialisten en een omzet van € 200 miljoen de drijvende kracht achter digitale transformatie voor meer dan 3.000 klanten in Nederland.

De organisatie en cultuur van VCD lijkt sterk op die van VINCI Energies en Axians. Met de expertise die nu wordt toegevoegd gaat dit een meerwaarde geven in de oplossingen welke Axians haar klanten kan bieden.

Met de expertise die nu wordt toegevoegd ben ik ervan overtuigd dat dit meerwaarde gaat geven in de oplossingen die wij onze klanten kunnen bieden”

Rob van Kaathoven

Managing Director – Axians Nederland

Een groep mensen proost op de overname van VCD door Axians

Door samen de markt te benaderen wordt de mogelijkheid geboden om onze diensten verder te ontwikkelen en hierin door te groeien. Tevens biedt het onze medewerkers een uitstekend perspectief en zijn onze klanten verzekerd van een innovatieve en toekomstbestendige dienstverlening”

Sjouke Kuindersma

CEO – VCD IT Groep