Maak kennis met onze Aruba oplossingen

De beschikbaarheid van jouw netwerk is een absolute noodzaak: het moet gewoon áltijd werken. Tegenwoordig merken wij dat onze klanten de samenwerking met een betrouwbare partner nét zo belangrijk vinden als de technologie zelf. Wij maken  ons krachtige aanbod samen met onze technologie toegankelijk voor jou.

 • Managed (W)LAN

  Met Axians managed (W)LAN heb jij als organisatie geen omkijken naar het dagelijks beheer van de IT-infrastructuur. Wij zorgen ervoor dat het platform áltijd beschikbaar is en het aan de actuele security eisen voldoet
  Ontdek Managed (W)LAN
 • Network as a Service

  Met Network as a Service (NaaS) leveren we een connectiviteitsdienst waarmee je betaalt naar gebruik. Je krijgt een innovatief software defined netwerk, gebaseerd op de meest recente functionaliteiten en volledig beheerd door Axians.
  Ontdek NaaS
 • SD-WAN

  Steeds meer organisaties kiezen om meerdere redenen voor SD-WAN oplossingen. Uit onderzoek blijkt dat de SD-WAN markt de komende jaren groeit met meer dan 30%. Wij vertellen je hoe onze SD-WAN een toekomstbestendige oplossing is voor jouw organisatie en medewerkers.
  Ontdek SD-WAN

Meer weten over de samenwerking tussen Axians en Aruba?

Onze experts staan voor je klaar om te vertellen wat deze samenwerking voor jouw organisaties kan betekenen! Vul onderstaand formulier en wij helpen je vrijblijvend verder.